Kleuren en cijfers van Orla Kiely

Het oog wil ook wat. Bijzondere kartonboekjes, voor de baby maar zeker ook voor mama.

Prachtig ontworpen kartonboeken met een stoffen omslag, onweerstaanbaar voor alle Orla Kiely-fans en hun baby’s. De zorgvuldige selectie van haar bekendste patronen geven een bijzondere lading aan de simpele concepten van kleuren herkennen en tellen van een tot tien.

Orla Kiely is een Britse designgoeroe. Ze heeft een schitterende collectie kleding, accessoires en stationery. Haar werk kenmerkt zich door bijzondere patronen, kleuren en texturen, en de ritmische herhaling daarvan, waardoor een heel bijzonder grafisch effect ontstaat. Haar ontwerpen doen enerzijds heel modern aan, maar geven je ook het retrogevoel.


Titel: Kleuren

Maker: Orla Kiely
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025751395
Vanaf ongeveer twee jaar

Titel: Cijfers
Maker: Orla Kiely
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025751401
Vanaf ongeveer twee jaar

Lees ook:Speuren naar kleuren & patronen – HVASS&HANNIBAL
Lees ook:Van rood naar geel – kleuren – Xavier Deneux
Lees ook:Baby’s eerste badboekje – Stella Bagott
Lees ook:Het grote boek van woorden en plaatjes – Ole Könnecke
Lees ook:Cijfers kleuren vormen – Roger Priddy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>