Mijn wereld in het klein – Jasper Léonard

Mijn wereld in het kleinKijk mee door de ogen van de fotograaf en ontdek de wereld in het klein! Jasper Léonard maakte namelijk een uniek fotoboek met speelse kijk- en zoekopdrachten en leuke en herkenbare thema’s zoals dieren, strand, feest en nog veel meer voor iedereen vanaf 4 jaar.

Vanaf daken, hoogtewerkers en helikopters legde Jasper Léonard de wereld vast. Hij fotografeerde de wereld in het klein met Tilt-Shift lenzen en op elke prent staan vragen die je kunt beantwoorden door de oplossing te zoeken in de foto.

Titel: Mijn wereld in het klein
Auteur: Jasper Léonard
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401450782
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Nieuwe delen in de Jasper-reeks
Lees ook:Jasper & Julia Omnibus – Evelien van Dort
Lees ook:Mijn reuze zoekboek: Dieren – Benjamin Bécue
Lees ook:Lance & Lot zoeken zich rot – Linda de Haan
Lees ook:Mijn grote zoekboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>