Ik zie, ik zie wat jij niet ziet! – Marieke Oele

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet! is een heerlijk groot tel- en zoekboek boordevol vriendelijke dieren. Het bevat extra dik papier en afgeronde hoeken en is geschikt voor alle kleine dierenvrienden vanaf 2 jaar.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet! en het is… Een flamingo met een gekke hoed op, een giraf met een zonnebril en een hert met lampjes in zijn gewei. Kijk je ogen uit in dertien heel verschillende landschappen.

Tel op elke spread twee keer tien dezelfde dieren. Zoek twee dieren met iets geks aan en nog een ander beest. En waar zit toch dat piepkleine muisje verstopt? Dit aansprekende, interactieve peuterboek met zijn kleurrijke, grafische illustraties en retrolook biedt volop kijk- en telplezier voor alle kinderen vanaf twee jaar.

Titel: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet!
Auteur: Marieke Oele
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000358496
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:De leeuw in de muis – Rachel Bright
Lees ook:Wie verstopt zich achter mijn kip? – Vincent Mathy
Lees ook:Wat niemand ziet – Martijn Niemeijer
Lees ook:Wil je mijn vriendje zijn? (Gebonden kartonboek) – Eric Carle
Lees ook:Woezel & Pip – Dag lief Muisje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>