Geweldige goocheltrucs voor kinderen – Jérôme Sauloup

Geweldige goocheltrucs voor kinderen van Jérôme Sauloup bevat meer dan 50 trucs om zelf uit te voeren met materialen die je altijd in huis hebt. De tafelstaander is van extra stevig karton en voorzien van een ringband om nog gemakkelijker te bladeren. Leuk om cadeau te geven!

De magie van goochelen boeit jong en oud. In dit boek vind je meer dan 50 verbluffende trucs die zo duidelijk uitgelegd worden dat je ze zelf gemakkelijk kunt nadoen. Je hebt geen ingewikkelde materialen nodig, alleen snelle vingers en een vlotte babbel!

Op de achterkant van elke bladzijde vind je meer uitleg en leuke anekdotes over de beroemdste goochelaars. Je krijgt tips om de trucs aan elkaar te praten en je ontdekt hoe je steeds een extraatje aan je truc kunt geven.

De geschiedenis van de goochelkunst en de trucs van de goochelaars hebben vanaf nu geen geheimen meer voor jou! Er wordt bij elke truc aangegeven hoelang een truc duurt en er zijn drie verschillende moeilijkheidsgraden. In een handig lijstje lees je welke spullen je nodig hebt.

Titel: Geweldige goocheltrucs voor kinderen
Auteur: Jérôme Sauloup
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 9789044748864
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Heksje Lilly. Tovertips & Goocheltrucs
Lees ook:Recensie: De kunst van Fidget Spinning
Lees ook:Mijn geweldige lichaam – Guy MacDonald
Lees ook:300 Dingen om te knutselen voor grote en kleine handjes – Pia Pedevilla
Lees ook:Wees blij dat je niet in een middeleeuwse gevangenis werkt! – Fiona MacDonald

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>