Een boek vol spelletjes – Marie Fordacq

Vijf spellen in één boek: handig voor onderweg en op vakantie! Een boek vol spelletjes van Marie Fordacq bevat breinkrakers en gezelschapsspelletjes die zorgen voor urenlang speelplezier voor 2 tot 6 spelers.

Het boek heeft een compact formaat en bevat dobbelstenen die nooit verloren kunnen gaan, omdat ze met een ingenieus draaisysteem vastzitten in het boek. De pionnen kun je bovendien bewaren in een handig compartiment. De spellen zijn: een molenspel, twee thematische ganzenborden, een ladderspel en een mens-erger-je-nietspel.

Titel: Een boek vol spelletjes
Auteur: Marie Fordacq
Uitgeverij: SU Books
ISBN: 9789002262968
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Babydieren – Marie Fordacq
Lees ook:Jules & Marie flip-flap-boek – Annemie Berebrouckx
Lees ook:Baby’s eerste woorden – Marie-Odile Fordacq
Lees ook:Schaken voor de jeugd: Speel- en oefenboek – Sabrina Chevannes
Lees ook:Letters leren met Rompompom – gratis app voor iPhone

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>