Mijn vliegveld

Lees, speel en leer! Er is zoveel te zien en te beleven op het vliegveld. Het 48 pagina’s tellende boekje leert kinderen over reizen, en hoe het is om te vliegen.

De stevige doos kan worden omgebouwd tot minivliegveld, een puzzel van 16 stukken vormt de landingsbaan en met de houten speelfiguren kunnen kinderen vervolgens eindeloos hun eigen avonturen bedenken.

Titel: Mijn vliegveld
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 9789048313563
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Mijn brandweerkazerne
Lees ook:Mijn garage & Mijn treinstation
Lees ook:Mijn racecircuit & Mijn bouwplaats
Lees ook:Foamboekjes Kikker
Lees ook:Mijn memo-boek Dieren & Voertuigen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>