Quizbox: Records

Quizbox: Records is een ontzettend leuke quiz – bestaande uit een spel en een boek – om te spelen met vrienden en familie, over een geweldig onderwerp: Records! De quiz is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud.

Wat weet jij over records met deze 7 thema’s: dieren, sport, geschiedenis en architectuur, de maatschappij, kunst en amusement, wetenschap en techniek en planeet Aarde? Ontdek het met dit boek vol weetjes en 100 quizkaartjes!

Titel: Quizbox – Records
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021676043
Voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Lees ook:Quizbox: Hoe?
Lees ook:Quizbox: Waarom?
Lees ook:Zo Zit Dat… Quiz je slim
Lees ook:Guinness World Records 2017
Lees ook:Guinness World Records 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>