Het grote zoekboek van Rik – Liesbet Slegers

Uitgeverij Manteau heeft nu drie zoekboeken van het bekende personage Rik van de Vlaamse schrijfster en illustratrice Liesbet Slegers gebundeld: Rik op stap, Rik bij de dieren en Rik en de voertuigen.

De boeken van Rik zijn geliefd bij peuters, kleuters, ouders en kleuterjuffen! Steeds valt er wel wat te zoeken en te doen. Dit grote zoekboek vormt daar geen uitzondering op: het bevat niet minder dan 36 zoekplaten met elk 6 eenvoudige zoekopdrachten.

Dat zijn meer dan 200 dingen om te zoeken. Elke zoekplaat staat vol voorwerpen en bevat heel veel leuke details. Ideaal om de waarneming en de concentratie te stimuleren. En natuurlijk zit in elke plaat Sam de Poes verstopt. Wie vindt hem?

Titel: Het grote zoekboek van Rik
Auteur: Liesbet Slegers
Uitgeverij: Manteau
ISBN: 9789002258367
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Zoekboek Rik en de sporten – Liesbet Slegers
Lees ook:Rik en de beroepen – Liesbet Slegers
Lees ook:Zoekboek Rik en de verkleedkist – Liesbet Slegers
Lees ook:Zoekboek Rik en de Sint – Liesbet Slegers
Lees ook:Hello Kitty® Zoekboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>