Jouw verhaal – Madalena Matoso

Jouw verhaal is een fantasierijk samenleesboek met oneindig veel mogelijke verhaallijnen (3 miljard)! Vanwege de brede leeftijdsgroep is het speciaal geschikt voor scholen, kinderdagverblijven en bso’s.

Wandel over de verhaalpaden en ontdek een fantastische wereld, waar prinsessen vechten tegen harige monsters en vampier- katten op een zilveren eenhoorn door het heelal vliegen! Waar je naartoe gaat, wie je daar tegenkomt, wat je daarna doet… dat is geheel afhankelijk van de zelfgekozen verhaallijnen.

Met dit bijzondere boek kies je samen met je kind op elke bladzijde zelf de hoofdpersonen, decors en ‘verhaaldraden’. Dankzij de grappige illustraties van de bekroonde Madalena Matoso is Jouw verhaal een fantasierijk ‘samenleesboek’ voor ouders en kinderen van alle leeftijden.

Titel: Jouw verhaal
Auteur: Madalena Matoso
Uitgeverij: Fontaine
ISBN: 9789059567948
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Klap Klap – Madalena Matoso
Lees ook:Interactief spelen in een boek
Lees ook:Wat is jouw favoriete kinderboek?
Lees ook:Recensie: Baby Konijn (Vingerpopboek)
Lees ook:Hoofdpersonen en auteurs zitten op hyves!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>