Oh! Een boek vol geluid – Hervé Tullet

Dit is geen gewoon geluidenboek. In dit boek zet je je vinger op de pagina en… maak je de geluiden er zelf bij! Praat hard of zacht, zing als een operazangeres of toeter als een auto. Dit boek lees je elke keer anders.

Met Oh! Een boek vol geluiden brengt Hervé Tullet een waardige opvolger voor de succesvolle trilogie van Een boek, Kleuren en Speel je mee? Op elke pagina wacht je een nieuwe verrassing – warm je stem maar op!

Titel: Oh! Een boek vol geluid
Auteur: Hervé Tullet
Uitgeverij: Oogappel
ISBN: 9789002264719
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Speel je mee? – Hervé Tullet
Lees ook:Er zit een gat in mijn boek – Hervé Tullet
Lees ook:Groot of klein? – Hervé Tullet
Lees ook:Kunstworkshops voor kinderen – Hervé Tullet
Lees ook:Van rood naar geel – kleuren – Xavier Deneux

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>