Feest in de wolken – Tom Schamp

Wow, 2 meter Tom Schamp! Vouw het boek Feest in de wolken open en bewonder de woordeloze prenten boordevol details en humor. Volg de personages en ontdek op elke verdieping andere bewoners van het flatgebouw. Een uitvouwboek en groeimeter in 1!

Zonder woorden vertelt Tom Schamp talloze verhalen over de bewoners van een wolkenkrabber. Maak kennis met een tuinman, een mysterieuze kat, een zeemeermin, een leeuw die houdt van snelle auto’s en een matroos. En schuif aan de feesttafel aan, hoog in de wolken.

Titel: Feest in de wolken
Auteur: Tom Schamp
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401446563
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Klassieker: Wachten op Matroos – Ingrid Godon
Lees ook:De zingende zeemeermin – Julia Donaldson
Lees ook:Duizend hoog – Katharine McGee
Lees ook:Tom Schamp exposeert
Lees ook:Kooksprookjes – Christina Van Geel & An Vissers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>