Wat hoor ik daar? Op de bouwplaats & Op straat

Wat hoor ik daar? Op de bouwplaats en Wat hoor ik daar? Op straat zijn twee heerlijk interactieve speelboekjes vol spannende geluiden van voertuigen op de bouwplaats en op straat!

Kleine kinderhandjes kunnen de geluidsknopjes makkelijk zelf bedienen. De combinatie van bouwplaats, voertuigen en geluiden spreekt enorm tot de verbeelding van peuters. Met dit boek kan je kind naar hartenlust kijken, luisteren, ontdekken… en spelen!

Titel: Op de bouwplaats / Op straat
Serie: Wat hoor ik daar?
Auteur: Carlos Ballesteros
Uitgeverij: Oogappel
ISBN: 97890022644989789002264504
Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Lees ook:Op de bouwplaats
Lees ook:Mijn racecircuit & Mijn bouwplaats
Lees ook:Woezel & Pip – Verstoppertje
Lees ook:Waar is mijn knuffel? – Marion Billet
Lees ook:Werk in uitvoering – Joachim Krause

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>