Cars 3: Groot verhalenboek

Op het circuit moet Bliksem McQueen plotseling concurreren met een nieuwe generatie supersnelle racewagens. Tot overmaat van ramp crasht hij tijdens een van zijn races, net zoals zijn grote voorbeeld Doc Hudson! Maar Bliksem geeft zich nog lang niet gewonnen…

Met een beetje hulp van zijn vrienden uit Radiator Springs en de jonge, enthousiaste trainer Cruz Ramirez werkt hij aan zijn comeback… De verhalen van Disney nemen jong en oud elke keer weer mee op een onvergetelijke reis door een wonderlijke wereld!

Titel: Cars 3 – Groot verhalenboek
Auteur: Disney
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 9789044749151
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Disney: Wondermooie sprookjes
Lees ook:Disney: Betoverende Sprookjeswereld
Lees ook:Dwaaleiland – Melissa de la Cruz
Lees ook:Terug naar Dwaaleiland (Dwaaleiland 2) – Melissa de la Cruz
Lees ook:Het Gouden Cars Voorleesboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>