Thunderbirds are Go – Staan onder druk

Diep in de zee wordt de grond gereinigd door een wetenschapper in een mijnmachine. Maar dan gaat alles mis! Kan International Rescue de wetenschapper uit deze machine redden? Halen ze het chemisch afval netjes uit het water en weten ze de kwaadaardige dader van dit kwaad te ontmaskeren? In dit boek kom je het allemaal te weten!

Na jarenlange afwezigheid is de razend populaire TV-serie Thunderbirds terug op de buis! In deze volledig vernieuwde, computergeanimeerde TV serie bestrijdt International Rescue vreselijke rampen vanaf hun geheime eiland in de Stille Oceaan.

Lukt het de vijf Tracy broers opnieuw om de rampen te voorkomen? De avontuurlijke TV-serie is voor alle avonturiers vanaf 5 jaar en natuurlijk voor alle vaders die vroeger geen aflevering hebben gemist!

Titel: Thunderbirds are Go – Staan onder druk
Uitgeverij: Meis & Maas
ISBN: 9789030503163
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Haaieneiland – Rob Ruggenberg
Lees ook:Vooraankondiging: Dolfijn gewond
Lees ook:Derde druk voor S.O.S. Dolfijnen
Lees ook:Winnaar Thea Beckmanprijs 2017
Lees ook:Een eiland in de regen – Morgane de Cadier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>