Race – Maren Stoffels

Race is alweer het twintigste boek van Maren Stoffels en ditmaal maakt Van Engelenburg Theater een musical bij haar boek. 

Ik wist altijd precies hoe het met hem ging, of hij nou praatte of niet. Bij Ties was het alsof er een ondertiteling meeliep op zijn voorhoofd. Als ik maar snel genoeg meelas, kon ik al zijn gedachten volgen.

River kent haar beste vriend Ties door en door. Maar als Ties’ moeder doodgaat, verandert de band tussen hen. Ties voelt als een vreemde, zeker als hij steeds vaker omgaat met zijn broer, die een hekel heeft aan buitenlanders.

Gelukkig is er nieuwkomer Ravi, die opvalt met zijn donkere huid en blote voeten. Hij laat River iets voelen wat ze niet kent. Ravi en Ties schrijven zich allebei in voor de jaarlijkse Eilandrun. Wat begint als een sportief spelletje, loopt al snel uit de hand…

Titel: Race
Auteur: Maren Stoffels
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025872359
Voor kinderen vanaf 11 jaar.

Lees ook:Interview Maren Stoffels
Lees ook:Op blote voeten – Maren Stoffels
Lees ook:Maren Stoffels op blote voeten
Lees ook:Omdat jij anders bent – Maren Stoffels
Lees ook:Ik zie je tussen de wolken – Maren Stoffels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>