Ik ben jarig & Ik ga slapen – Liesbet Slegers

Bij Uitgeverij Clavis zijn twee herkenbare rituelenboekjes verschenen van Liesbet Slegers met aantrekkelijke prenten en halve pagina’s. Ik ben jarig en Ik ga slapen zijn geschikt voor peuters vanaf 18 maanden en hebben het dagelijks leven van het kind als thema.

Vandaag ben ik jarig. Joepie! Tijd voor slingers, taart en cadeautjes. Op het einde van de dag moet ik naar bed, ook op mijn verjaardag. Maar eerst in bad gaan, tanden poetsen en een verhaaltje lezen!

Titel: Ik ben jarig / Ik ga slapen
Auteur: Liesbet Slegers
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 97890448289179789044828924
Voor kinderen vanaf 18 maanden.

Lees ook:Kijk eens. Wat ik eet! – Liesbet Slegers
Lees ook:Ik en de dieren – Liesbet Slegers
Lees ook:Karel gaat zwemmen – Liesbet Slegers
Lees ook:Ik en mijn auto’s – Liesbet Slegers
Lees ook:Zoekboek Rik en de Sint – Liesbet Slegers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>