Niet wat jij denkt – Jiami

De 16-jarige Jiami Jongejan is een van de succesvolste bloggers en YouTubers in Nederland. Haar blog jiami.nl trekt maandelijk 210.000 unieke bezoekers, op haar YouTube-kanaal heeft ze ruim 160.000 abonnees.

Wie denkt dat haar succes haar is komen aanwaaien, heeft het mis. Op haar website blogde ze behalve over fashion en lifestyle openhartig over haar worsteling met anorexia. In dit boek vertelt Jiami openhartig hoe ze de strijd tegen deze eetstoornis overwon.

Jiami won met haar blog de Gouden Apenstaart en de European Award for Best Content for Kids. In 2014 werd ze uitgeroepen tot Jongere van het Jaar. Meer info over haar vind je op www.jiami.nl en www.youtube.com/jiami.

Titel: Niet wat jij denkt
Auteur: Jiami Jongejan & Bouwien Jansen
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024574162
Voor jongeren vanaf 13 jaar.

Lees ook:Oorlogswinter gaat voor een Oscar
Lees ook:Oorlogswinter beste Nederlandse film
Lees ook:Oorlogswinter wint Rembrandt Awards
Lees ook:Oorlogswinter beste Europese jeugdfilm
Lees ook:Shortlist Costa Children’s Book Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>