Juf Waz Noenka op de vlucht – Lydia Rood

Juf Waz Noenka op de vlucht is een hilarisch avontuur van Lydia Rood. Na dit boek te hebben gelezen kun je je grootste geheimen bespreken – en de volwassenen verstaan er lekker niks van!

Breg en Bo en hun klasgenoten krijgen een invaljuf. Maar deze juf spreekt een onbekende taal. ‘Boenórreje, mi kai Waz Noenka!’ De kinderen hebben de taal van juf Waz Noenka snel genoeg onder de knie.

Maar de volwassenen denken er anders over. Een juf die een vreemde taal spreekt – hoe kan zij de kinderen ooit iets leren? Al snel maken twee ambtenaren van het BIBS (Bureau voor Idiomen en Bargoense Spraken) jacht op juf Waz Noenka.

Maar dat is moeilijker dan ze dachten. Want de kinderen zijn vastbesloten om hun juf te redden! En dan blijkt het erg handig dat ze samen een taal spreken die geen van die vervelende volwassenen verstaat…

Titel: Juf Waz Noenka op de vlucht
Auteur: Lydia Rood
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025871451
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Xinia’s wraak – Lydia Rood
Lees ook:Survival – Lydia Rood
Lees ook:Olaf & Giraf in Londen – Marijke Aartsen
Lees ook:Pleuntje – Isabelle de Ridder
Lees ook:Avontuur op Drakeneiland – Lydia Rood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>