Evi, Nick en ik – Anna Woltz

Evi, Nick en ik van Anna Woltz is onlangs opnieuw verschenen en is een ideaal boek om in de zomer te lezen! ‘Dat Anna Woltz kan schrijven wisten we al, maar dit sprankelende boek is daar wel het overtuigendste bewijs van: alles eraan klopt,’ aldus Trouw.

Dit boek gaat over de raarste zomer van mijn leven. Het begon ermee dat Nick uit groep acht voor het eerst tegen me praatte. En diezelfde dag wilde Evi opeens vriendinnen worden.

Ik begreep er niks van, want dat eigenwijze kind maakt alleen maar ruzie. Daarna gebeurde alles tegelijk: ik ontvoerde een bruine kip, zaagde heel veel bomen om en ontdekte dat ik verliefd was. Toen gebeurde er een vreselijk ongeluk.

Gek. Kan de raarste vakantie vanje leven ook de allerbeste zijn?

Titel: Evi, Nick en ik
Auteur: Anna Woltz
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045119724
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Anna maakt ruzie – Kathleen Amant
Lees ook:Klassieker: Ik kan nog steeds niet vliegen – Anna Woltz
Lees ook:Honderd uur nacht van Anna Woltz getipt in DWDD
Lees ook:Alaska – Anna Woltz
Lees ook:De pizza-spion – Anna Woltz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>