Net als jij – Joany Buenen

Als je idool je leven overneemt… Daarover gaat het nieuwe jeugdboek van Joany Buenen. Net als jij heet het en het boek draait om Jessie, die er niet bijhoort op school. Gelukkig kan ze met superster Valentina op haar iPod de hele wereld aan.

Als Jessie van school verandert, besluit ze daar een nieuwe start te maken. Ze kijkt naar haar idool voor inspiratie. Lang haar, make-up en stoere laarzen… Met deze look zal het op haar nieuwe school heel anders gaan. Toch?

Als Valentina naar Nederland komt voor een optreden, moet en zal Jessie gaan. Maar haar vader vindt haar nog te jong voor een concert in de Ziggo Dome. Stiekem gaat Jessie toch. Wat kan er nou helemaal misgaan?

Titel: Net als jij
Auteur: Joany Buenen
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025869489
Voor meisjes vanaf 10 jaar.

Lees ook:Breekbaar – Joany Buenen
Lees ook:Drie keer verliefd
Lees ook:Red mijn hond
Lees ook:Vertel me drie dingen – Julie Buxbaum
Lees ook:De nieuwe juf (Een avontuur van juffrouw Charlotte 1) – Dominique Demers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>