De zandzuiger – Victor Kammeijer

De zandzuiger is een spannend boek dat je aan het denken zet, je laat grinniken om taalkronkels en je voortdurend op het verkeerde been zet. Voor denkers en doeners vanaf 10 jaar.

Bruno gaat op reis. Samen met zijn irritante zus en zijn eigenzinnige oma vertrekt hij naar een Deens waddeneiland. Onderweg ernaartoe en op het eiland zelf beleven ze vele hilarische en bloedstollende momenten.

Ondertussen praten ze over het eten van te grote worsten, over barbies die aan je graf staan, over vastzitten in een steen, over vreemde trillingen in je buik en over het opzuigen van zand, heel veel zand…

‘Wie reist, passeert de grens van wat hij weet,” las ik onlangs. Door Bruno te laten reizen en kennis te laten maken met mensen uit andere landen, leert hij zichzelf een beetje beter kennen en zich te verplaatsen in de ander.’ – Victor Kammeijer

Titel: De zandzuiger
Auteur: Victor Kammeijer
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044828030
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:De walnotenkraker – Victor Kammeijer
Lees ook:Recensie: De walnotenkraker – Victor Kammeijer
Lees ook:De jongen in de gestreepte pyjama
Lees ook:Rillingen – Victor van der Bom
Lees ook:De zandolifant – Rinna Hermann

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>