De feestelijke Fiep-bus – Fiep Westendorp

Fiep Fiep Hoera! Ter gelegenheid van de honderdste geboortedag van Fiep Westendorp is er een prachtig kartonboek verschenen met daarin een zwierige optocht van mensen, dieren en alle geliefde Fiep-personages!

De feestelijke Fiep-bus is een stevig kartonboek in de vorm van een bus en het heeft draaiende wielen. Het is dan ook een kijk-, speel- en voorleesboek! Wil je meer lezen over de activiteiten die in dit jubileumjaar plaats zullen vinden (tot en met december 2017)? Ga dan naar www.100jaarfiepwestendorp.nl.

Titel: De feestelijke Fiep-bus
Auteur: Fiep Westendorp
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045119809
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Fiep in 100 woorden – Fiep Westendorp
Lees ook:Het grote Fiep kijkboek – Fiep Westendorp
Lees ook:Met Fiep op de fiets – Fiep Westendorp
Lees ook:Piep piep met Fiep – Fiep Westendorp
Lees ook:Fiep op wielen – Fiep Westendorp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>