Nog even mijn haartjes wassen – Jörg Mühle

Nog even mijn haartjes wassen is een lief peuterboek van de Duitse kinderboekenschrijver Jörg Mühle. Dit boekje over badderen is ideaal voor de jonge iPad-generatie.

Het is de hoogste tijd: Klein Konijn moet in bad. Zijn teiltje is al vol. Maar waar is Klein Konijn eigenlijk? Roep hem maar eens, dan komt hij vast tevoorschijn. En help je ook mee zijn haartjes te wassen? Dat vindt hij niet zo fijn. Pas maar op dat hij geen schuim in zijn oogjes krijgt!

In dit lieve voorleesboekje wordt badderen een interactief spel. Peuters worden aangemoedigd Klein Konijn te helpen met wassen, spoelen, afdrogen en haartjes föhnen. Met als resultaat: een brandschoon Klein Konijn. Lief!

Nog even achter mijn oortjes kriebelen, nog zo’n leuk boekje van Jorg Mühle, werd door BoekStart genomineerd als Babyboekje van het Jaar 2016. De boekjes zijn extra leuk voor boekje voor kinderen die graag op de iPad spelen: net als op de tablet kun je ‘tappen’ en ‘swipen’, maar dan in een papieren boek!

Titel: Nog even mijn haartjes wassen
Auteur: Jörg Mühle
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025765835
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Nog even achter mijn oortjes kriebelen – Jörg Mühle
Lees ook:Verkiezing BoekStart Babyboekje 2016
Lees ook:Wilde dieren zoeken met Nijntje
Lees ook:Kiekeboe! verkozen tot BoekStart Babyboekje 2016
Lees ook:Nog even een kusje erop – Jörg Mühle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>