Ik mis je, mams! – Frank Pollet & Moniek Vermeulen

Het auteurskoppel Frank Pollet en Moniek Vermeulen uit Puivelde, België heeft een vlotte roman in verschillende stijlen geschreven: Ik mis je, mams! Het is een hedendaagse briefroman voor jonge tieners, met brieven, post-its, sms’jes, lijstjes, recepten en dialogen.

Dora houdt van schrijven. Ze schrijft brieven aan haar mama, die vorig jaar gestorven is. Haar papa is erg beschermend. Dora mag amper met de fiets naar school. En een fuif of de jeugdbeweging kan ze helemaal vergeten.

Papa heeft een drukke baan en is weinig thuis. Hij communiceert het liefst via post-its. Gelukkig kan Dora goed praten met tante Lo, mama’s zus. Zal zij Dora’s papa kunnen overtuigen dat de jeugdbeweging best oké is? En dat een hondje leuk gezelschap is voor Dora?

Titel: Ik mis je, mams!
Auteur: Frank Pollet & Moniek Vermeulen
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462911185
Voor jongeren vanaf 11 jaar.

Lees ook:Meester Frank is wow! – Moniek Vermeulen
Lees ook:Leespluim juni 2012: Spinnie schittert! – Frank Pollet
Lees ook:Wat ik het liefste doe – Moniek Vermeulen
Lees ook:Boeven en blunders
Lees ook:Onopgelost & waargebeurd – Guy Didelez & Frank Pollet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>