Kikkers warme winterboek – Max Velthuijs

Twee voorleesprentenboeken in 1 bundel voor de winter met een feestelijk omslag met glitterflock. Dat is Kikkers warme winterboek van Max Velthuijs, waarin Kikker en de sneeuwman en Kikker en het Nieuwjaar staan.

Het vriest en het heeft gesneeuwd. Varkentje, Eend en Haas zijn lekker aan het schaatsen. Maar Kikker zit thuis, hij houdt niet van de kou. Dan raakt het hout in de kachel op en moet hij wel naar buiten.

De zon schijnt weer en dat maakt Kikker vrolijk. Hij komt op een idee… Kikker en zijn vriendjes gaan op de slee naar Varkentje voor het nieuwjaarsdiner. Zij maakt altijd lekkere hapjes en hangt lichtjes in de bomen.

Maar bij haar huisje zien de vrienden alleen een omgevallen ladder en de meeste lichtjes zitten nog in de mand. Waar is Varkentje?

Titel: Kikkers warme winterboek
Auteur: Max Velthuijs
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025868949
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Kikkers grote avonturenboek – Max Velthuijs
Lees ook:Kikker babyspeelboekje – Max Velthuijs
Lees ook:Kikker gaat logeren – Max Velthuijs
Lees ook:Kerstfeest met Kikker – Max Velthuijs
Lees ook:Klassieker: Kikker en de vreemdeling – Max Velthuijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>