Kijk eens. Wat ik eet! – Liesbet Slegers

Een boek dat kan groeien? Ja, het bestaat echt. Kijk eens. Wat ik eet! van Liesbet Slegers is een voorbeeld van zo’n uitschuifboek.

Als je net ietsje verder durft te kijken dan je neus lang is, vind je soms de grootste en mooiste verrassingen. Wat eet de kikker? Wat vinden de muisjes lekker? En waarvan smult de aap?

Met een uitschuifboek kijken lezers niet alleen, ze bewegen ook om verstopte plaatjes te vinden. Dit uitschuifboek van Liesbet Slegers is geschikt voor peuters vanaf 18 maanden en heeft de wereld rondom het kind als thema.

Titel: Kijk eens. Wat ik eet!
Auteur: Liesbet Slegers
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044825367
Voor peuters vanaf 18 maanden.

Lees ook:Kijk eens. Hoe ik slaap! – Liesbet Slegers
Lees ook:Kijk eens. Hoe lief! – Liesbet Slegers
Lees ook:Ik en de dieren – Liesbet Slegers
Lees ook:Kaatje in het bos – Liesbet Slegers
Lees ook:Ik ben jarig & Ik ga slapen – Liesbet Slegers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>