Kapot – Carry Slee

Na ruim tien jaar heeft Carry Slee weer een 12+ roman geschreven. Ditmaal is het thema vechtscheiding en heet het boek Kapot.

Julia en haar broer Thijs spelen samen in een succesvolle band. Ze hebben veel vrienden en zijn alle twee tot over hun oren verliefd. Een heerlijk leventje dus. Ze hadden nooit kunnen denken dat het kon gebeuren, maar ineens wordt alles anders.

Het drama dat zich thuis afspeelt zet Julia en Thijs lijnrecht tegenover elkaar en dreigt alles kapot te maken. Kapot is het nieuwste jeugdboek van Carry Slee. Een prachtig en aangrijpend verhaal om in één adem uit te lezen.

Eric gaat maar door, maar het gaat langs Thijs heen. Dat schoolfeest is bij Emma op school, denkt hij. Maar Emma heeft mij niet gevraagd. De laatste tijd dacht hij te merken dat Emma hem ook leuk vindt, maar dat heeft hij zich kennelijk verbeeld. Hij wilde nog aan Julia vragen of hij kans maakt, het is maar goed dat hij het niet heeft gedaan. Het is nu wel duidelijk. Uit je hoofd zetten, Thijs, ze vindt je een loser.

Tegelijkertijd met de publicatie van het boek Kapot verscheen er ook ‘Carry Slee TV’, een kanaal op YouTube over Carry Slee en haar boeken. Bekijk hieronder het filmpje over Carry’s nieuwe boek.

Titel: Kapot
Auteur: Carry Slee
Uitgeverij: Carry Slee
ISBN: 9789048826575
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:Wil jij ook naar het Carry Slee Event in Amsterdam?
Lees ook:Het grote Carry Slee voorleesboek
Lees ook:De zonnetjesbroek – Carry Slee en Thé Tjong-Khing
Lees ook:Interview Carry Slee
Lees ook:Verdacht – Carry Slee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>