Apenbillen en wiebeltanden – Vivian den Hollander

Raar, maar waar: Lisa en Jimmy gaan op onderzoek uit in de dierentuin. Apenbillen en wiebeltanden is een boek dat perfect bij het thema van de Kinderboekenweek 2015 past. Daarbij is het ook nog eens verkrijgbaar voor slechts 5,99 euro!

Lisa wil graag een wiebeltand hebben, zoals andere kinderen uit haar klas. Maar helaas, haar tanden zitten nog vast. De tandarts stelt haar gerust: ook zij gaat een keer wisselen. Lisa ziet in de spreekkamer een poster met daarop dieren met opvallende tanden. Ze vraagt of jonge dieren ook wisselen.

De tandarts knikt en zegt dat er in de dierentuin zelfs een dier is dat wel zeven keer wisselt! Lisa en Jimmy besluiten naar de dierentuin te gaan om uit te vinden welk dier de tandarts bedoelt. Maar als ze eenmaal in de dierentuin zijn beland, ontdekken ze nog véél meer…

Het boek bevat prachtige illustraties van Dagmar Stam, zoals je hieronder ziet.

Titel: Apenbillen en wiebeltanden
Auteur: Vivian den Hollander
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000345830
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Klassieker: Naar oma en opa Pannenkoek – Vivian den Hollander
Lees ook:Het grote dierentuin tandenborstelboek – Yoeri Slegers
Lees ook:Lekker nooit niet bang! – Vivian den Hollander
Lees ook:Wie rijmt er mee?
Lees ook:Klieder, klodder, klaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>