Het waanzinnige boek over je lichaam – Andy Griffiths & Terry Denton

Lees het meest ONVERANTWOORDE boek over het menselijk lichaam OOIT! De Australische schrijvers Andy Griffiths en Terry Denton van De waanzinnige boomhut serie hebben een nieuw waanzinnig en onzinnig boek geschreven.

Deze geïllustreerde waanzinnige gids leert je alles over de gekste, de harigste, de stoerste, de meest explosieve en de smerigste onderdelen van je lichaam! Het boek is opgedeeld in twee delen: lichaamsdelen die je kunt zien en lichaamsdelen die je niet kunt zien.

Er is al veel onzin verteld over het menselijk lichaam, en dit boek is geen uitzondering. In 68 feitenvrije hoofdstukken leer je alles wat je moet weten over het menselijk lichaam, zonder oersaaie technische termen en slaapverwekkende wetenschappelijke nauwkeurigheid.

De verschillende hoofdstukken bestaan uit: het hoofd en de nek, de huid, het bovenlichaam, het onderlichaam, het skelet en de spieren, het hoofd en de keel, de ademhaling en de bloedsomloop en de spijsvertering.

Lees hieronder een stukje uit het eerste hoofdstuk en bekijk de boektrailer:

Je hoofd staat boven op je nek. Er zitten zeven gaten in: twee ooggaten, twee oorgaten, twee neusgaten en één taartgat. In je ooggaten stop je plaatjes, in je oorgaten geluid, in je neusgaten lucht en in je taartgat taart. (Je kunt natuurlijk ook allerlei gezonde groenten en vers fruit in je taartgat stoppen, maar ikzelf gebruik het voornamelijk voor taart.) Meer valt er niet te weten over je hoofd.

99% nonsens. 100% humor.

Titel: Het waanzinnige boek over je lichaam
Auteur: Andy Griffiths & Terry Denton
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401424172
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Raar maar waar: Elleboog
Lees ook:De waanzinnige boomhut: Het doeboek – Andy Griffiths, Terry Denton & Jill Griffiths
Lees ook:De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:Het waanzinnige boek over de billosaurus en andere prehistorische wezens – Andy Griffiths & Terry Denton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>