Is dat even mazzel (of niet?) (Tom Groot 7) – Liz Pichon

Tom Groot is een bekend personage bij kinderen vanaf 9 jaar. Het personage van Liz Pichon heeft dan ook al een flink schare trouwe fans. Het zevende deel, Is dat even mazzel (of niet?), ligt nu in de winkel.

Er zijn inmiddels al 80.000 boeken verkocht en de boeken worden vertaald in 34 landen. Wereldwijd zijn er dan ook al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Fans van Het leven van een loser zullen de hilarische avonturen van Tom Groot zeker waarderen.

Pap wil een vlieger voor me maken, omdat hij denkt dat we dan vaker naar buiten gaan voor ‘frisse lucht’. Als we een hond zouden hebben, zou ik best een frisse neus willen halen. Maar die komt er niet, omdat Delia ‘allergisch’ is voor honden (ik denk dat ík allergisch ben voor Delia).

Dirk, Nico en ik zijn flink met de band aan het oefenen voor de ROCK WEEKLY BAND BATTLE. We hebben nog hartstikke veel tijd, dus geen reden voor paniek (nou ja, nog niet!)

Ook deel 7 bevat zwart-wit tekeningen en verschillende lettergroottes en dat maakt het zeer aantrekkelijk voor kinderen om te lezen. Dus snel de bladzijden lezen, bekijken en omslaan om dit nieuwe avontuur uit te lezen!

Titel: Is dat even mazzel (of niet?)
Serie en deel: Tom Groot 7
Auteur: Liz Pichon
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025759636
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Dogzombies voor altijd (voorlopig) (Tom Groot 11) – Liz Pichon
Lees ook:Ja, nee, misschien (Tom Groot 8) – Liz Pichon
Lees ook:Lekker bezig (zeker weten!) (Tom Groot 10) – Liz Pichon
Lees ook:Tom Groot: Doe het lekker zelf! – Liz Pichon
Lees ook:Tom Groot goeie smoes – Liz Pichon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>