Het Paasverhaal – Kathleen Amant

Ben je op zoek naar een manier om het Bijbelverhaal over Pasen te vertellen aan je kind? Kathleen Amant, bekend van haar verhaaltjes over de ondeugende Anna en Heksje Mimi, schreef Het Paasverhaal speciaal voor kleine kinderen.

Jezus is de zoon van God. Op een dag gaat hij naar Jeruzalem. Alle mensen zijn blij hem te zien. ‘Jij moet onze koning worden!’ roepen ze. Dat is niet naar de zin van de echte koning.

Jezus eet samen met zijn 12 vrienden. Eerst wast hij hun voeten. Dan delen ze brood en wijn. De dag erna wordt Jezus opgepakt. Hij krijgt een kroon van doornen op zijn hoofd…

Het Paasverhaal herverteld aan jonge kinderen, met een toegankelijke tekst en felgekleurde prenten. Volgens Uitgeverij De Eenhoorn “een must voor elke kleuterklas”.

Er zijn twee kleurplaten beschikbaar die bij het boek horen. Hieronder vind je de PDF-bestanden. Klik erop om ze te downloaden en/of printen. De linker is ‘Het Laatste Avondmaal’ en de rechter ‘Het Paasverhaal’.

  

Titel: Het Paasverhaal
Auteur: Kathleen Amant
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789058389992
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Het kerstverhaal – Kathleen Amant
Lees ook:Het verhaal van de Samaritaan – Kathleen Amant
Lees ook:Anna en het luie oogje – Kathleen Amant
Lees ook:Niet huilen, Anna! – Kathleen Amant
Lees ook:Anna maakt ruzie – Kathleen Amant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>