Klassieker: Mijn autoboek – Harmen van Straaten

Broem broem! In 2008 verscheen er voor alle jonge autofans Mijn autoboek van Harmen van Straaten. Inmiddels is het een echte autoklassieker geworden die nu verkrijgbaar is voor de fijne prijs van 9.99 euro.

Kleintje Beer gaat bij opa en oma logeren. Papa en mama brengen hem met de auto. Broem, broem! Dag straat, dag vriendjes! Onderweg zien ze ziekenauto´s, brandweerwagens, politieauto´s, heel veel soorten vrachtwagens, taxi´s, bussen en nog veel meer. Kleintje Beer kijkt zijn ogen uit- en jij ook, als je dit boek leest! Reis je mee?

Het boek bevat prachtige illustraties en in vergelijking met de eerste uitgave van 2008 is de tekst niet langer op rijm en is er nu veel meer aandacht voor de verschillende geluiden van de voertuigen.

Daarbij zijn de overzichtsplaten met veel auto’s, bv. die van de file en het drukke stadsverkeer, nu opgemaakt als aanwijsprentenboek met de naam van ieder voertuig ernaast vermeld. Er zijn nog meer boekjes verkrijgbaar over Kleintje beer: Kleintje Beer en de baby en Kleintje Beer en de grote wereld.

Titel: Mijn autoboek
Auteur: Harmen van Straaten
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025866778
Voor kinderen vanaf circa 4 jaar.

Lees ook:Vroem! Het grote autoboek van Karel – Liesbet Slegers
Lees ook:Mijn autoboek & Mijn vliegtuigboek – Hans-Christian Schmidt
Lees ook:Auto zoekboek – Stephan Lomp
Lees ook:Het Gouden Boek van Harmen van Straaten
Lees ook:En toen kwamen de monsters – Harmen van Straaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>