Op blote voeten – Maren Stoffels

Maren’s zesde boek ligt alweer sinds 3 april in de winkel! Op blote voeten. Het verhaal gaat over Sam, die zich niet thuis voelt in haar dorp. Ze voelt afkeuring omdat ze eruitziet als een jongen.

Als in de straat nieuwe mensen komen wonen, raakt Sam tot over haar oren verliefd op Benjamin, met zijn donkere ogen. Maar hoe houdt ze dat geheim voor haar familie, die fel tegen de komst van de nieuwelingen is? Gelukkig kan ze alles kwijt in haar brieven aan Wendy, die ze nooit verstuurt… Ze schrijft ook over de mysterieuze Elsa, die altijd in lange broeken loopt. Met haar bouwt ze een intense vriendschap op. Maar kent ze haar vrienden eigenlijk wel? Wendy, Benjamin, Elsa… en zichzelf?

Hebben jullie Op blote voeten al gelezen? Laat het mij weten, maar hebben jullie het nog niet gelezen… ik raad het jullie aan! De andere boeken van Maren zijn ook allemaal SUPER! Ik vind vooral Sproetenliefde erg leuk. Welke vinden jullie de leukste? Graag jullie reactie!

Titel: Op blote voeten
Auteur: Maren Stoffels
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025852009
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:Interview Maren Stoffels
Lees ook:Maren Stoffels op blote voeten
Lees ook:Race – Maren Stoffels
Lees ook:Nominaties Jonge Jury bekend
Lees ook:Breng jij je stem uit voor de Tina Bruna Award?

21 Reacties // Reageer

21 thoughts on “Op blote voeten – Maren Stoffels

 1. Lezer

  Ik heb het boek gelezen en ik vond het boek hartstikke leuk. Ik moet nu een verslag voor Nederlands maken. En ik heb dit boek uitgekozen.

  Groetjes

    /   Reply  / 
  1. Brandon

   ik heb het boek niet gelezen maar wij moeten een boekbespreking maken tegen donderdag 8-10-09 en ik heb het boek uitgekozen kan jij anders jouwtekst aan mij geven plies

     /   Reply  / 
   1. laura

    Jy bent gek! je gaat toch niet iemand anders zijn gebruiken voor JOU boekverslag?

      /   Reply  / 
 2. bo

  leuk het lijkt mee een heel leuk boek

    /   Reply  / 
 3. Tiny

  Ik heb dit boek net gelezen! Ik vind het een heel boeiend verhaal!
  Ik moet nu een boekbespreking doen voor Nederlands & ik doe het over dit boek.
  Het is wel moeilijk want ik wil veel details vertellen . Maar dan word het te lang.
  xx

    /   Reply  / 
  1. neelam

   Ik moet eigenlijk ook een boekbespreking maken ik hou het ook over dit boek

     /   Reply  / 
 4. neelam

  op blote voeten is echt leuk ik las het in een keer uit echt ongelofelijk

    /   Reply  / 
 5. neelam

  maar hopelijk komt er nog een deel van ‘op blote voeten want ik wil wel weten hoe het afloopt en of Wendy weer terugkomt bij Sam Samantha. van Neelam

    /   Reply  / 
  1. neelam

   …………………………………………..

     /   Reply  / 
 6. sam bo elsa benjamin

  zijn zo leuk!!!!

    /   Reply  / 
 7. puntjepuntje

  Ik vond het echt een leuk boek. Ik heb het gelezen voor mijn boekverslag en het nam me echt helemaal mee. Ik had hem binnen 2 en een half uur uit! huaahah. Zo erg zat ik er dus in!. Op Benjamin zou ik echt zo verliefd kunnen worden! Dat is echt het perfecte vriendje voor mij! :) haha.. xx

    /   Reply  / 
 8. Michelle

  Echt een super leuk boek! Hoop dat er een deel twee komt! Moet ook boekverslag voor nederlands maken, heb deze natuurlijk gekozen;) Je kan echt meeleven zeg! Ik had hem helaas wel héél snel uit… Benjamin lijkt me echt kanp(L) Ik vond het echt kut toen hij even met Elsa ging! Gelukkig ging die weer naar Sam(antha)anders vond ik het boek gelijk minder leuk:P
  xx

    /   Reply  / 
 9. rahima

  Echt zo een leuk boek!! ik hoop echt dat Maren Stoffels hier een tweede deel over gaat schrijven!! ik ben nu druk bezig met een boekverslag van blote voeten. xxx

    /   Reply  / 
 10. natalia

  het is echt een kei leuk boek ik ga nu sproetenliefde lezen want ik heb gehoord dat die ook leuk is. maar dit boek wil ik echt iedereen aanraden, het is echt een kei leuk boek ik had het binnen een dag uit echt waar!!!! ik raakte er echt in verdiept het boek sleurt je echt mee in het verhaal, maar ja sommige stukjes zijn ook zo zielig dat ik soms echt tranen in mijn ogen had!!!

    /   Reply  / 
 11. clara

  wat zijn de hoofdpersonen van op blote voeten
  ?????/ wil ik weten ik houd mij boekbespreking over op blote voetten goed he hahaha

    /   Reply  / 
  1. Natasja Storm

   Hoi Clara,

   Ik denk dat als het boek leest, je er vanzelf achterkomt wie de hoofdpersonen zijn ;)

     /   Reply  / 
  2. laura

   Oh my god jij bent echt suuper dom! als je je boekverslag over dit boek houdt, dat overigens echt geweldig is, moet je het boek toch wel hebben gelezen<3 :) :(

     /   Reply  / 
   1. laura

    haha grapje houd je je boekverslag erover terwijl je het boek nog niet hebt gelezen? dat is niet heel erg slim he? maar ja lees het boek maar hij is suuper leuk!!! ;)

      /   Reply  / 
 12. Danique

  Het is echt een geweldig boek ik raad iedereen aan het te lezen
  want dit boek sleept je echt helemaal mee. Soms zat ik gewoon te huilen!! zo erg was het gewoon je voelde alles wat de personen in het boek voelde het is gewoon geweldig!!!!
  IK HOU VAN DIT BOEK!!!!!!!!

  xxxxxx

    /   Reply  / 
 13. laura

  Heeft het boek ook prijzen gewonnen? :) (L)
  I love dit boek

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>