ADV: LIGA MilkBreak: 3x beter dan de gemiddelde melkbiscuit!

Kinderen zijn volop in de weer: ze moeten zich concentreren op school, maar ze stoeien, spelen en ravotten daarnaast natuurlijk ook. Het is daarom belangrijk om bewust te kijken naar wát je je kind geeft, om vervolgens iets te kiezen dat verantwoord is. Daarnaast wil je je kind natuurlijk ook iets geven dat lekker is. Dat kan met LIGA MilkBreak, de lekkerste melkbiscuit die ook nog eens 3x beter is dan de gemiddelde melkbiscuit op de markt!


MilkBreak: niet 1, niet 2, maar 3x beter

LIGA MilkBreak is een biscuit, gevuld met een heerlijke melkvulling. Het is daarnaast niet 1, niet 2, maar 3x beter dan de gemiddelde melkbiscuit op de markt. Het bevat namelijk 30% minder suikers, 30% minder verzadigd vet en 3x zoveel vezels.

30% minder suikers

LIGA MilkBreak bevat 30% minder suikers dan de gemiddelde melkbiscuit op de markt. We hebben de suikers verminderd omdat wordt aanbevolen om suikergebruik te matigen.. Een beetje suiker is niet erg, zolang daarnaast ook voedingsstoffen aanwezig zijn. En dat is bij MilkBreak zeker het geval: vezels, calcium, ijzer en vitamine B6 zitten in elke MilkBreak biscuit!

30% minder verzadigd vet

LIGA MilkBreak bevat 30% minder verzadigd vet dan de gemiddelde melkbiscuit op de markt. En dat is een plus! Het is belangrijk om tussendoortjes te geven die minder verzadigd vet bevatten.

3x zoveel vezels

LIGA MilkBreak bevat 3x zoveel voedingsvezels dan de gemiddelde melkbiscuit op de markt. Samen met voldoende vocht en beweging vormen voedingsvezels de basis van een goede darmwerking, wat uiteindelijk bijdraagt aan een gezonde spijsvertering.

LIGA MilkBreak is verkrijgbaar in 5 heerlijke smaken

- Melk

- Framboos

- Melk-Aardbei

- Melk-Choco

- Melk-Banaan

Binnenkort liggen er ook twee heerlijke nieuwe MilkBreak smaken in de winkel. Houd het schap dus goed in de gaten!

Lees ook:Wat Als…? De avonturen van Pinkie – Anton Minkels
Lees ook:Vampieren zijn hot! Bloeddrankjes en Vampierensnoepjes
Lees ook:JK Rowling stapt uit Schotse MS-liga
Lees ook:Naar de markt – Noëlle Smit
Lees ook:Campagne Vaders Voor Lezen

Geen reacties // Reageer