De leukste kinderboeken bestel je bij Lobbes

Er is niets leukers dan samen met je (klein)kinderen een boek lezen. Ze gaan helemaal op in het verhaal en zijn even in een andere wereld. Voor het slapen gaan nog een kort verhaaltje of gewoon lekker op een vrije dag. Als ze wat ouder worden kunnen ze hun eigen boeken uitkiezen en lezen. Bij Lobbes kun je nu de leukste kinderboeken bestellen.

Prentenboeken

Wie houdt er niet van? Prachtige illustraties en mooie verhalen. ‘Wij gaan op berenjacht’, de ‘Kikker’-serie en ‘Dikkie Dik’, wie kent ze niet? Echte klassiekers onder de kinderboeken. Gegarandeerd succes met deze boeken.

Leren lezen

Leer je kind letters lezen met Woezel & Pip. Op deze manier leert je kind spelenderwijs letters lezen. Ook cijfers leren kan. Dit kan met Pim & Pom. Dit is een echt doeboek. Zo leuk heeft jouw kind nog nooit leren tellen!

Fictie

Lobbes heeft een groot assortiment aan fictie kinderboeken. De Kameleon, Koen Kampioen en Hoe overleef ik… zijn leuke fictie boeken voor de wat oudere kinderen. Ze kunnen hier hun eigen fantasie in kwijt en leren goed lezen.

Poëzie

Poëzie is niet alleen voor volwassenen. Er zijn ook hele mooie poëzieboeken voor kinderen. Op een leuke manier wordt er met de taal gespeeld. Van lieve tot stoere rijmpjes. Op Lobbes is er voor elke poëzieliefhebber wel wat te vinden.

Kijk op Lobbes.nl voor het grote assortiment aan kinderboeken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>