Boekje met eigen naam

120winniehdepoehEen boek met eigen naam: hoe leuk is dát? Bij Yoursurprise.nl vind je de leukste kinderboeken en daarmee al een heel tof cadeau op zich. Maak het nog persoonlijker – en daarmee leuker en origineler – door de naam van de persoon in kwestie op de kaft te laten drukken! Wat dacht je van een exemplaar van Nijntje, een verhaal met de Cars-figuren of eentje voor de kleine liefhebber van Dikkie Dik? Het kan allemaal!

Origineler dan ooit: speel de hoofdrol!

Een boek is altijd een geslaagd geschenk. Voor de jongsten onder ons of de oudere kinderen, voor de beginnende lezer of de gevorderde liefhebber: een boek kan altijd! Om het cadeautje tijdloos en origineler dan ooit te maken, ga je voor een boekje van Yoursurprise.nl. Deel de naam van de ontvanger tijdens het bestellen van het gewenste boekje en deze zal op de voorkant én in het verhaal worden genoemd! Zo speelt de ontvanger de hoofdpersoon in een spannend of grappig verhaaltje. (Voor)lezen zal nu nog leuker en persoonlijker worden en het kindje zal volledig opgaan in het verhaaltje naar keuze. Een ongetwijfeld geslaagd cadeautje en daarmee beslist één van de topcadeautjes van Yoursurprise.nl.

Keuze uit vele verhaaltjes

Dankzij de ruime keuze op Yoursurprise.nl vind je hoe dan ook een verhaaltje naar wens en passend bij de jonge jarige of andere ontvanger. Niet alleen voor de allerkleinsten, maar ook voor volwassenen betreft een persoonlijk boekje beslist een onvergetelijk geschenk. Maak simpelweg een keuze uit de leukste boekjes en verras jouw (klein)kind met het leukste cadeautje ooit!

Geen reacties // Reageer