Elfje Marie in de sneeuw met dvd – Jean-Philippe Rieu

Bijzonder prentenboek met speciaal gecomponeerde muziek erbij op dvd.

Elfje Marie slaapt in de pluimstaart van Mini eekhoorn. Buiten is alles wit. Het heeft gesneeuwd. Iedereen stormt naar buiten om in de sneeuw te spelen. Plotseling verdwijnt Marie in de sneeuw. Alles is pikkedonker in plaats van wit. Marie is vreselijk bang, zeker als er dan nog een donkere gedaante haar kant op komt. Klaas Mol is gelukkig vriendelijk en brengt Marie terug bij haar vrienden.

Zoveel meer dan een boek. Jean-Philippe Rieu schreef opnieuw een prachtig verhaal met het elfje Marie in de hoofdrol en componeerde er muziek bij. Die hoor je op de DVD bij dit boek, waarop de vrolijke illustraties van Mark Janssen volop tot leven komen.

Titel: Elfje Marie in de sneeuw
Auteur en componist: Jean-Philippe Rieu
Illustraties: Mark Janssen
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044821116
Vanaf ongeveer vier jaar

Lees ook:Regenlicht – Jean-Philippe Rieu
Lees ook:Elfje Floriene en de wiebeltand – Li Lefebure
Lees ook:Roodkapje – Efteling
Lees ook:Egeltje in de sneeuw – M. Christina Butler
Lees ook:Waar gaat Beer naartoe? – Mark Janssen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>