Alice in Wonderland – Rébecca Dautremer

Stil van. Wat een prachtige uitgave van de klassieker van Lewis Caroll. Met ongekend mooie illustraties. Je wordt mee het konijnenhol ingetrokken en je wilt er niet meer uit.

Boekbeschrijving
Alice is moe en verveelt zich. Tot ze plots een eigenaardig konijn met een rode vest en een horloge voorbij ziet lopen. Daar moet Alice het fijne van weten! Ze volgt het konijn en komt zo terecht in Wonderland, een mysterieuze wereld waar ze de meest absurde avonturen beleeft…
Ze sluit er vriendschap met de Cheshire kat, drinkt thee met de gekke hoedenmaker en speelt croquet met de wrede hartenkoningin. Volg Alice op haar reis door Wonderland en val samen met haar van de ene verbazing in de andere.

Superieur
Het klassieke verhaal van Lewis Carroll steelt al jaren de harten van jong en oud. Ed Franck bewerkte het verhaal van Alice voor een hedendaags publiek zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke tekst. Het fantastische Wonderland inspireerde al veel illustratoren, tekenfilmmakers, regisseurs van theater en musical.
Rébecca Dautremer toont hier haar superieure tekentalent en creativiteit. De dromerige, mysterieuze, sprookjesachtige prenten voegen een nieuwe verhaallijn toe aan dit wereldberoemde verhaal. Een boek om bij weg te dromen, elke keer opnieuw…

Rebecca aan het werk

Titel: Alice in Wonderland
Tekst: Lewis Caroll – bewerkt door Ed Franck
Illustraties: Rébecca Dautremer
Uitgeverij: Davidsfonds
ISBN: 9789063066215

Lees ook:Het echte sprookje van Alice in Wonderland – Lewis Carroll
Lees ook:Wit Konijn in Wonderland – Siska Goeminne
Lees ook:Carice van Houten doet Alice in Wonderland
Lees ook:Alice in Wonderland
Lees ook:Het kleine theater van Rébecca (Dautremer)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>