Zoek je favoriete kinderboeken op website Kinderboekkorting.nl

8 september 2013 – De mooiste titels voor kleine(re) prijsjes. De moeite waard om te bekijken. Zoek je boek, print de bon uit en op naar de boekhandel!

Over Kinderboekkorting.nl
Op de website vind je het hele jaar door mooie aanbiedingen op kinderboeken. Kinderboekkorting is een initiatief van uitgeverij Leopold, Ploegsma, Querido, Manteau en Zwijsen.

Begon als eenmalige actie

Rond de Kinderboekenweek 2012 zag Kinderboekkorting het licht. Eerst bedoeld als een eenmalige actie richting basisscholen en boekhandels. Maar omdat dit zo goed beviel, is er besloten om de website het hele jaar door te gebruiken voor het bekendmaken van prijsacties. In de zomer van 2013 is de website compleet vernieuwd en is er nu niet alleen ruimte voor de grote actie die in september begint maar ook voor andere prijsacties gedurende de rest van het jaar.

Titels van dit najaar
Hoe overleef ik, Pluk van de Petteflet, Kikker, Dolfje, Helemaal Floor. Echt niet de minste titels. Dit hele najaar (tot en met 30 november) ontvang je in de boekwinkel korting op zestien titels.

Bron: Website Kinderboekkorting.nl

 

Lees ook:Gottmer viert feest! Pottver! alweer 75 jaar
Lees ook:Gouden Zoen wordt Gouden Lijst
Lees ook:Waarom? De grote encyclopedie van de ruimte
Lees ook:Literatour 2016
Lees ook:De Vos van de Biesbosch serie – Ad van Gils

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>