Bibi’s doodgewone dierenboek – Bibi Dumon Tak en Fleur van der Weel

“Welkom in dit doodgewone dierenboek en verveel je niet.”

Boekbeschrijving
Aan sommige dieren ben je zo gewend dat je niet meer de moeite neemt te zien hoe ongewoon ze zijn. Maar als je nou eens even stil zou blijven staan, een minuut of wat, dan ontdekte je dat er onder sommige schubben, vachtjes, velletjes, veren en dekschilden ware schatten verborgen zitten. De teek een schat? Ja, zelfs die.

Verrassend geheel
Om je een idee te geven zegt Bibi over de egel; ‘zelfs als hij zich oprolt en al zijn stekels laat zien zeggen wij ‘ach kijk nou eens wat schattig!’ Liefde maakt stekeblind.’ Zo is het. Dat herken je wel. Ze spreekt de lezer direct aan. je blijft wel bij de les hoor. Leuke uitleg over alledaagse dieren als de mug, de regenworm, egel en de bruine kikker. Erg leuke illustraties in doodgewoon zwart en wit maken het een leuk informatief leesboek die je toch dolgraag uitleest. En ik weet zeker dat je alles onthoudt. Erg leuk dierenboek.

Titel: Bibi’s doodgewone dierenboek
Auteur: Bibi Dumon Tak
Ïllustraties: Fleur van der Weel
Uitgeverij: Querido Kind
ISBN: 9789045115368
Vanaf ongeveer zes a zeven jaar

Lees ook:Op reis – Guido Van Genechten
Lees ook:Het oneindige verhaal
Lees ook:We gingen op krokodillenjacht – Bibi Dumon Tak
Lees ook:Het grote flapjesboek van Kikker – Max Velthuijs
Lees ook:Mijn kleine kikker – eerste woordjes. Max Velthuijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>