Fred het (heel erg eigenwijze) hert – Pépé Smit


Dit hert bepaalt lekker zelf wel hoe zijn verhaal gaat lopen! Dus …
Fred het hert vraagt zich af waarom hij eigenlijk in een bos woont. En wat is het voor een onzin dat hij geen schoenen draagt of handen heeft? Fred steekt niet onder stoelen of banken wat hij wil. Hij laat zich niet zomaar tekenen en een verhaal insturen. Daar is hij veel te eigenwijs voor.

Debuut met originele invalshoek
Wat leuk dat Fred zo eigenwijs is. Dat hij ook inbreng heeft in zijn eigen verhaal. Hartstikke logisch als je er eens rustig over nadenkt. Op de website kan je het begin vast bekijken en beoordelen of je het wat vindt, dit eigenwijze hertje. Ik vind hem super, echt wel!

Titel: Fred het (heel erg eigenwijze) hert
Maker: Pépé Smit en Fred het hert
Uitgeverij: De Harmonie
ISBN: 9789076168661
Vanaf ongeveer drie jaar

 

Lees ook:Fred kan niet slapen – Pépé Smit
Lees ook:Recensie: Fred wil ook naar school – Pépé Smit
Lees ook:Leespluim mei 2012: Vast – Oliver Jeffers
Lees ook:Recensie: Evert-Jan, een poepvlieg met smetvrees – Pépé Smit
Lees ook:Vast – Oliver Jeffers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>