Voor iedereen die gek is op ‘Ridders, dino’s en piraten!’

Verzamelboek vol stoere jongens (meisjes mag ook!) verhalen.

Ridders, piraten, graafmachines en indianen, cowboys, auto’s, monsters en dinosaurussen.
Jongens vragen net om andere boeken dan meisjes. Maar natuurlijk zullen er ook genoeg meiden zijn die smullen van deze onderwerpen. Deze bundel zit boordevol stoere prenten en verhalen. Over fantastische vaders en ondeugende jongensstreken, over een actieheld die iedereen redt en een op afstand bestuurbare auto. Van Michiel van de Hazelhoeve tot Pluk van de Petteflet, en van Piet Polies tot De kleine kapitein.

De verhalen zijn niet van de eerste de beste schrijvers. Alleen de echte beste hebben ruimte in dit prentenboek. Zoals bijvoorbeeld Paul Biegel, Jet Boeke, Imme Dros, Harrie Geelen, Jaap ter Haar, Astrid Lindgren, Annie M.G. Schmidt, Carry Slee, Noëlle Smit, Dagmar Stam, Toon Tellegen, Tjibbe Veldkamp, Simone van der Vlugt, Jacques Vriens, Fiep Westendorp, Juliette de Wit, Alex de Wolf en vele anderen.

Titel: Ridders, dino’s en piraten
Auteurs: velen, zie hierboven
Illustaties: idem, zie hierboven
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021668253
Vanaf ongeveer vier jaar

Lees ook:Het grote Carry Slee voorleesboek
Lees ook:Klassieker: De coole cowboy – Tjibbe Veldkamp & Wouter Tulp
Lees ook:De lekker lange agent – Tjibbe Veldkamp
Lees ook:Het voorleesboek voor broertjes en zusjes
Lees ook:Klassieker: Het grote voorleesboek voor broertjes en zusjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>