De Moedhoed – Lida Dijkstra

Lang leve opa’s met hun geweldige ideeën. Speciaal voor alle kinderen die weleens bang zijn!

Mees is soms wat bang. Eigenlijk best vaak. Voor de blaffende grote hond, voor het vreemde geroffel dat uit een geelstenen gebouw komt, voor de duiven die wild met hun vleugels flapperen, en dan heb ik het nog niet over de krokodil onder zijn bed. Gelukkig weet opa raad, een Moedhoed!

Leuk, warm verhaal dat voor veel kinderen herkenbaar zal zijn. De illustraties zijn prachtig, met mooie kleuren en door een afwisseling in scherp en wazig lijken de platen soms nog meer diepte te krijgen! De tekst is kort, de afbeeldingen vertellen de rest van het verhaal. Achter in het boek staat ook nog uitgelegd hoe je zelf een Moedhoed kan vouwen.

Vouw zelf een moedhoed!

Titel: De Moedhoed
Auteur: Lida Dijkstra
Illustraties: Mark Janssen
Uitgeverij: Moon (DutchMedia)
ISBN: 9789049926427
Vanaf ongeveer drie jaar

Lees ook:Soms laat ik je even achter – Daan Remmerts de Vries
Lees ook:Ik zwijg!
Lees ook:De diepte in! (De zeepaardjes-school 2) – Ella Gray
Lees ook:Lotje tovert
Lees ook:Prachtig glinsterprentenboek over de mooiste vis van de zee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>