Stap maar op mijn bezemsteel – Julia Donaldson

“Ik wil ook wel eens zo’n boek met van die knoppen aan de zijkant.”

In ‘Stap maar op mijn bezemsteel’ zoeft een klunzige heks met haar pientere poes op een bezemsteel door de nacht als plotseling haar hoed afwaait. Maar dat niet alleen: ze verliest ook nog haar strikje en haar toverstaf! Gelukkig zijn er genoeg dieren in de buurt om haar te helpen. ‘Stap maar op mijn bezemsteel!’ zegt de dankbare heks tegen de hond, de kraai en de kikker. Maar vijf is te veel voor één bezemsteel…

Tien knoppen
Door de geluidsknoppen wordt het voorlezen nog leuker. Het kind wordt veel actiever betrokken in het verhaal. Ze brengen met de geluidjes zelf het spannende verhaal tot leven. Ben niet bang dat het afleidt, want daar is over nagedacht. Ze moeten precies op het goede moment de juiste knop indrukken. Waarschijnlijk luisteren ze dus zelfs beter naar het verhaal.

Titel: Stap maar op mijn bezemsteel met geluidsknoppen
Auteur: Julia Donaldson
Illustratie: Axel Scheffler
Uitgever: Gottmer
ISBN: 9789025752330

 

Lees ook:Wat hoor jij op de boerderij? – Axel Scheffler
Lees ook:Mijn geweldige tovertante – Dolf Verroen en Thé Tjong-Khing
Lees ook:Kom je dansen, boze heks? – Hanna Kraan
Lees ook:Klassieker: Nieuwsgierige Lotje – Lieve Baeten
Lees ook:Mijn eerste kookboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>