Hoera voor Kleine Ezel – Rindert Kromhout en Annemarie van Haeringen


Drie verhalen bij elkaar. Een bundeling met herziene (langere) teksten van drie eerder verschenen verhalen over de kleuter-ezel die zo graag alles zelf wil doen, zijn oppas lekker manipuleert, en net als zijn vriendjes een pappa wil hebben: ‘Kleine Ezel’, ‘Kleine Ezel en de oppas’ en ‘De pappa van Kleine Ezel’
De teksten zijn wat uitgebreider dan de originele; ze gaan dieper in op oorzaken van bepaalde situaties en op gevoelens, en ze geven leuk weer hoe Kleine Ezel zijn eigen ervaringen projecteert op zijn knuffel Speelgoedezel.
De prachtige expressieve illustraties bieden veel extra’s naast de tekst.
Kleine ezel, wat een dotje!
De boeken over Kleine Ezel en zijn mamma werden al in meer dan tien talen vertaald. Geen wonder, want kinderen vinden het heerlijk de verhalen te horen en de mooie platen te bestuderen. Omdat de tekst vrij eenvoudig is, kunnen de verhalen ook leuk door kinderen uit de middenbouw aan kleuters worden voorgelezen.
Titel: Hoera voor Kleine Ezel
Auteur: Rindert Kromhout
Illustratie: Annemarie van Haeringen
Uitgeverij: Leopold
Vanaf ongeveer vier jaar.

Waar koop jij meestal kinderboeken?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Kleine Ezel vraagt waarom – Rindert Kromhout en Annemarie van Haeringen
Lees ook:Kleine Ezel kan al tellen – Rindert Kromhout en Annemarie van Haeringen
Lees ook:Het kerstverhaal van Kleine Ezel in het theater
Lees ook:Kleine Ezel en Sinterklaas
Lees ook:Kleine Ezel – Rindert Kromhout en Annemarie van Haeringen voor op de iPad.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>