Mijn eerste knisperboekje

Ook voor baby’s zijn er leuke (en wasbare) ‘leesboekjes’. Een voorbeeld hiervan is Mijn eerste knisperboekje van Uitgeverij Deltas, waarmee het gehoor van baby’s door het knisperen extra wordt gestimuleerd.

De eerste boekjes die een baby goed vast kan houden zijn knisperboekjes. Dit zijn boekjes met stoffen bladzijden die ‘knisperen’ als je ze kreukt of ermee wappert. Dit knisperboekje is uitermate geschikt voor baby’s vanaf 4 maanden.

Zij vinden het knisperen een spannend geluid en reageren er al echt op. Doordat papa of mama verhaaltjes verzinnen bij de plaatjes, worden de kenmerken van een boek en woordjes al vroeg opgeslagen in het babybrein.

Titel: Mijn eerste knisperboekje
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 9789044743968
Voor kinderen vanaf 4 maanden.

Lees ook:Bobbi: De allerliefste papa & mama – Monica Maas
Lees ook:Mijn papa is op jouw mama – Ilona Lammertink
Lees ook:Baby ziet…
Lees ook:Hoogste tijd om te gaan voorlezen, ik mag het BoekStartkoffertje ophalen
Lees ook:Hallo baby! Contrastboekje & Dierentuin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>