Bak de mooiste taart voor Dikkie Dik!

27 september 2013 – Nog een klein weekje, dan is het dierendag. Dan is het natuurlijk ook feest voor Dikkie Dik. Hij daagt je uit speciaal voor dierendag de allermooiste Dikkie Dik taart te bakken.

Op de Facebookpagina van Dikkie Dik worden regelmatig mooie Dikkie Dik taarten gedeeld. Dat bracht Dikkie Dik op het idee.

Hoe doe je mee?
Bak vóór 4 oktober een mooie taart, speciaal voor Dikkie Dik. Een taart in de vorm van Dikkie Dik, muffins in de vorm van Dikkie Diks hoofd, een taart met een afbeelding van Dikkie Dik erop, alles mag! Laat je fantasie de vrije loop en bedenk iets waar Dikkie Dik zijn snorharen bij af zal likken!

Post de foto van deze taart uiterlijk 4 oktober 2013 op de Facebookpagina van Dikkie Dik. Dikkie Dik zal deze taarten zoveel mogelijk delen, zodat iedereen je creatie kan zien. De allermooiste taart – met Dikkie Dik als enig likkebaardend jurylid – wordt beloond met een feestelijk verrassingspakket, met natuurlijk ook een Dikkie Dik-taart!

Bron: website Gottmer

Lees ook:Dikkie Dik Rammelboekje – Jet Boeke
Lees ook:Dikkie Dik Zomerfratsen – Jet Boeke
Lees ook:De mooiste verhalen van Dikkie Dik – Jet Boeke
Lees ook:Dikkie Dik krijgt een eigen magazine voor zijn verjaardag!
Lees ook:Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik + dvd – Jet Boeke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>