Hij is uit. PatsBoem! van Jan Jutte in de AppStore

 

Ik mag iemand blij maken met deze geweldige app voor de allerkleinsten! PatsBoem is gebaseerd op vier kleine karton boekjes over de karakters Tip en Olle, getekend door de bekroonde illustrator Jan Jutte.

“Blaas de bellen uit je toeter, sla de sterren uit je trom, ga een eindje rijden met de trein, spuit elkaar nat of trek de allergekste kleren aan.”

De App gaat over samen muziek maken, over binnen spelen en buiten spelen, over rijden, varen en vliegen. In het verleden waren het vier boekjes, uitgegeven door uitgeverij Leopold. Helaas zijn ze als boekjes niet meer leverbaar. Maar door de App kunnen we toch weer genieten van en met Tip en Olle.

Een interactieve app geschikt voor baby’s, peuters en kleuters, jongens en meisjes, met muziek, animaties, geluiden en schitterende illustraties van veelvuldig bekroond illustrator Jan Jutte.

Wil je de App van PatsBoem winnen?
Meedoen is makkelijk. Ik heb onlangs iets over een boek van Jan Jutte op mijn blog gezet. Over welk boek ging dat bericht?
Stuur me een e-mail ([email protected]) met het antwoord, en 13 mei 2012 grabbel ik een winnaar uit de goede antwoorden.  Je ontvangt dan een promocode, waarmee  je de PatsBoem App gratis kan downloaden via iTunes.

Voor meer info en bestellen van PatsBoem ga je naar de AppStore

Lees ook:Wat een land!
Lees ook:Winnaar prijsvraag De Duivelsvork
Lees ook:Ik ga op vakantie en neem mee: VOF de Kunst en Jan Jutte
Lees ook:Winnaars prijsvraag Kapitein Lappa
Lees ook:Igor de stippelkampioen – Guido Van Genechten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>