Museumprijs voor het Kinderboekenmuseum? Stemmen dan!

Het Kinderboekenmuseum in Den Haag is genomineerd voor de BankGiro Loterij Museumprijs 2012, een prestigieuze publieksprijs in de Nederlandse museumwereld. De jury prijst het Kinderboekenmuseum om de sterke combinatie van inhoud en vorm, de vriendelijke service en de manier waarop kinderen worden betrokken bij het onderwerp.


Fantas(ie)tisch voor nieuwsgierigen
De jury noemt het museum een lust voor het oog. Alles in het museum stimuleert de fantasie en wakkert de nieuwsgierigheid naar boeken, schrijvers en lezen aan. Van 1 maart tot en met 1 april kan je een stem uit brengen.
De Museumprijs is een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en de BankGiro Loterij, in samenwerking met de Nederlandse Museumvereniging.

Stemmen
Doe je mee en stem je op het Kinderboekenmuseum (onder de achttien kan je je ouders laten stemmen)? Mooi zo, hoe meer stemmen hoe beter.
Klik op de banner of op de link  www.museumprijs.nl/kinderboekenmuseum

Lees ook:Heb jij je stem al uitgebracht?
Lees ook:Stemmen voor de Jonge Jury met kans op een iPad 2!
Lees ook:Dolfje Weerwolfje Week 2015
Lees ook:Nominaties Jonge Jury bekend
Lees ook:Jonge Jury 2009: de nominaties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>