Stemmen voor de Jonge Jury met kans op een iPad 2!

Elke jeugdige leesfanaat van twaalf tot en met vijftien jaar kan nog stemmen op alle jeugdboeken die voor het eerst zijn verschenen in 2010. Het kan nog maar tot 1 maart en niet verkeerd om te weten: onder alle Jonge Jurystemmers wordt een iPad 2 verloot.

Klik hier voor de lijst met boeken uit 2010. Je kunt maximaal op vijf boeken stemmen. Door te stemmen ben je automatisch lid van de Jonge Jury. En als je alle gegevens invult, maak je kans op die iPad 2. Dubbel leuk, zo bepaal je mee welke schrijver de Prijs van de Jonge Jury 2012 wint en win je misschien zelf ook! Half maart 2012 worden de vijf boeken met de meeste stemmen bekend gemaakt. De Dag van de Jonge Jury is op 11 april 2012 in het circustheater in Scheveningen.

Houdt je ogen open!
Vanaf begin februari zwerven er boeken rond in Nederland waarop gestemd kan worden voor de Jonge Jury. Je kunt ze overal tegenkomen: in je schoolkantine bijvoorbeeld, of in de trein. Er zijn er al een paar gevonden, maar nog niet allemaal, dus goed zoeken.

De Jonge Jury is een project van Stichting Lezen. Alle informatie over de Jonge Jury en hoe het stemmen precies werkt vind je op de website, die ik ook als bron voor het bericht heb gebruikt.

Lees ze en succes met stemmen!

 

Lees ook:Prijs van de Jonge Jury 2012 maakt nominaties bekend
Lees ook:Heb jij je stem al uitgebracht?
Lees ook:Jonge Jury 2009: de nominaties
Lees ook:De Jonge Jury: lezen, stemmen, vieren
Lees ook:Nominaties Jonge Jury bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>